Økonomi fotopakke med plantegning og plakat (PØP)
Begrenset til 20 bilder. Innvendig og utvendig foto. Plantegning i 2D og 3D. Henger opp 1stk plakat på boligen. Tillegg til foto er kjøregodtgjørelse over 20km. Privatmegleren spesialpakke.
3,800,- 

Standard fotopakke med dronefoto, plantegning og plakat (PPD)
Ca 20-40 bilder. Innvendig og utvendig foto. Plantegning i 2D og 3D. Henger opp 1stk plakat på boligen. Flyfoto med drone utføres kun hvis været tillater det. Fotopakken forutsetter at alt kan gjøres samtidig til den tiden foto er booket. Om pakken dels opp, se oppdelte pakkepriser under. Tillegg til foto er kjøregodtgjørelse over 20km. Privatmegleren spesialpakke.
5,000,- 

Eksklusiv fotopakke med plantegning og plakat (PED)
Passer det store huset eller den flotte hytta hvor det ønskes mange bilder. Ca 30-60 bilder med ekstra fokus på flere detaljbilder. Innvendig og utvendig foto. Plantegning i 2D og 3D. Henger opp 1stk plakat på boligen. Det lille ekstra som kan gjøres vurderes ut i fra hvert enkelt oppdrag. Flyfoto med drone utføres kun hvis været tillater det. Ekstra tid settes av på denne pakken. Fotopakken forutsetter at alt kan gjøres samtidig til den tiden foto er booket. Om pakken dels opp, se oppdelte pakkepriser under. Tillegg til foto er kjøregodtgjørelse over 20km. Privatmegleren spesialpakke.
6,500,- 

Innebilder med plantegning (PIP)
Denne pakken passer for innvendig fotografering av en bolig som det tas utvendig bilder av på et annet tidspunkt (1/2 standard pakke). Privatmegleren spesialpakke.
3,500,

Utebilder med dronefoto (PUD)
Denne pakken passer for utvendig fotografering av en bolig som det tas innvendig bilder av på et annet tidspunkt (1/2 standard pakke). Dette er også den beste pakken for tomtefotografering. Fasadebilde i høyde fra ulike vinkler samt beliggenhet/hage/utsikt både fra drone og bakken. Kan også bestilles ved nye sesongbilder om man også ønsker disse inkludert dronefoto. Privatmegleren spesialpakke.
2,000,-

Vinterpakkene gjelder OKT, NOV, DES, JAN, FEB og MARS.

Kveldsfoto inne/ute/plan/plakat VINTER (PKP)
Foto utføres etter det har blitt mørkt. Pakken passer kun for eiendommer så har jevn belysning inne og noe fasadelys. Komplett pakke med de bildene som trengs. Ingen liten, standard eller stor pakke. Innvendig og utvendig foto. Plantegning i 2D og 3D. Henger opp 1stk plakat på boligen. Flyfoto med drone kan ikke tas i mørket. Ekstra tid settes av pr oppdrag. Fotopakken forutsetter at alt kan gjøres samtidig til den tiden foto er booket. Tillegg til foto er kjøregodtgjørelse over 20km. Privatmegleren spesialpakke. PS: Hvis du også ønsker utvendige bilder med dagslys og drone må du i tillegg bestille Utebilder med dronefoto (PUD). Vil da reise til boligen to ganger. 6,500,- NOK

Kveldsfoto (se beskrivelse for forskjellige pakker)
Fasadebilder i mørket 6bilder +/-2 2500,-
Fasadebilder i mørket + noen bilder inne 10-15bilder. 3750,-
Stor kveldsfotopakke inne + ute 25-35 bilder 5250,-

Sommerpakkene gjelder APR, MAI, JUN, JUL, AUG og SEP.

Nattfoto inne/ute/plan/plakat SOMMER (PNP)
Foto utføres etter det har blitt mørkt. Pakken passer kun for eiendommer så har jevn belysning inne og noe fasadelys. Komplett pakke med de bildene som trengs. Ingen liten, standard eller stor pakke. Innvendig og utvendig foto. Plantegning i 2D og 3D. Henger opp 1stk plakat på boligen. Flyfoto med drone kan ikke tas i mørket. Ekstra tid settes av pr oppdrag. Fotopakken forutsetter at alt kan gjøres samtidig til den tiden foto er booket. Tillegg til foto er kjøregodtgjørelse over 20km. Privatmegleren spesialpakke. PS: Hvis du også ønsker utvendige bilder med dagslys og drone må du i tillegg bestille Utebilder med dronefoto (PUD). Vil da reise til boligen to ganger. OBS: I de lyseste sommermånedene må selger være forberedt på foto etter midnatt.
6,500,- NOK

Kveldsfoto (se beskrivelse for forskjellige pakker)
Fasadebilder i mørket 6bilder +/-2 2500,-
Fasadebilder i mørket + noen bilder inne 10-15bilder. 3750,-
Stor kveldsfotopakke inne + ute 25-35 bilder 5250,-

Alle priser er eksl. mva

ANDRE FOTOTJENESTER

Nye fasadebilder
4bilder +/-2. Fotopakke for bytte av fasadebilder etter sesong sesong sommer/vinter. Kan også brukes for å re-fotografere fasaden om et tidligere oppdrag ble utført i dårlig vær. Denne fotopakken tas fortløpende av fotograf når vi er i samme område og været tillater det.
800,-

Plantegning 2D + 3D
Om du ønsker kun plantegninger kan du bestille det her og sende en byggtegning som grunnlag på epost. Prosjekter prises etter avtale. Oppmåling + tegning etter avtale og størrelse.
1,500,-

Liten fotopakke
10bilder +/-2. En liten fotopakke for små jobber. F.eks kun utvendige bilder, tomt ol.
1,800,-

Medium fotopakke
20bilder +/-3. Passer for liten leilighet
2,500,-

Stor fotopakke
35bilder +/-5. Passer for stor leilighet og enebolig
3,500,-

Dronefoto
4bilder +/-2. Et perfekt tillegg for de fleste eiendommer. Fasadebilde i høyde fra ulike vinkler og beliggenhet. Dronefoto er også den beste måten å fotografere tomter.
2,000,-

Video
Video 1-2min leveres med film fra både drone og stabilisert håndholdt. Deles på Vimeo + Facebook i 1080p HD.
5,000,-

Grafisk arbeid (GFX)
Eks: Markering av en tomt på 1 dronefoto 600,-. Markering av tomt på 3 dronefoto 1000,-. Manipulering av foto i photoshop (fjerne gjenstander, endre materialer, legge tomtekart over foto, markering av veger, bygninger, adresser på forespørsel. Beskriv i bestillingen hva dere ønsker. Pris etter tidsbruk, beregnes til nærmeste 15min.
1,000,-

PRISER ARKIVBILDER

Foto (bolig/nærmiljø) Pr. stk 200,-
Dronefoto Pr. stk 400,-
Plantegning 2D+3D 500,-
Ved kjøp av arkiv fotopakke settes prisen til 50% av pakkeprisen.

Alle priser er eksl. mva